Gyermekműsorok

Céges rendezvény? Családi szülinap? Falunap vagy fesztivál?

Nálunk minden alkalomra megtalálja a megfelelő gyerekműsort. Lehet zenés, táncos, bűvészkedős, a nevetés minden esetben garantált.

Válasszon bohócműsoraink közül, és kérje egyedi árajánlatunkat.

Adél bohóc varázslatos utazása Zeneországba!

Interaktív zenés gyermekműsor ahol a a zene varázserejével elrepülünk Zeneországba. A  gyerekek feljöhetnek színpadra és kipróbálhatnak néhány hangszert (csörgődob, triangulum,  stb… ) A közös éneklés során kiderül, hogy a zenének valóban különleges ereje van és még varázsolni is tudunk a segítségével. Ebben a gyermek programban, a közös vonatozás, éneklés, zenélés, varázslatos mutatványok, móka és a kacagás, mind mind megtalálhatók. Műsor után gitárpengetés.

Műsoridő 40 perc

Mimi és Zizi, a két manó varázslatos kalandjai 

Mesejáték 40 percben. A két manó minden évszakban valami galibába keveredik. Nagy bajba kerül az erdő. Nem színesednek a fák levelei, vagy éppen nem akar sehogy sem hullani a hó. Aggodalomra semmi ok, amíg Mimi és Zizi a segítségünkre siet a varázslat erejével. És hogy sikerül-e  varázslat? Kiderül a műsorból.

 

A pantomim varázslatos világa

Vicces humoros és változatos gyermekműsor.

Interaktív pantomim előadás a gyermekek bevonásával, ahol alap pantomim mozdulatokat tanulhatnak meg. Bemutatjuk az ember különféle érzelmeit, milyen mikor dühös, bánatos vagy éppen vidám. A játékok során a közönség is részt vesz a mókában. A pantomimes eljátszik valamit, a közönségnek pedig ki kell találni, hogy mi volt az. Gyümölcs, hangszer, kisállat vagy valamilyen foglalkozás? Ezután jöhet a móka és cserélődnek a szerepek.

 

 

Illemre nevelő Pávadíva kalandjai

Interaktív gyermekműsor, ahol a gyerekek megismerkedhetnek és játszhatnak Pávadívával, aki kecses, elegáns, és minden illemszabályt tud. A jó modort persze meg is tanítja mondókákkal, énekekkel és természetesen sok humorral. A műsor legvégén a gyerekek és Pávadíva igazi páva táncot lejtenek. A látványos produkció kiváló alkalom, hogy a gyerekek szerepeljenek, a szülők pedig megörökítsék ezt a nem mindennapi táncot. Műsor végén közös fotózás a pávával. Műsoridő 40 perc .

Íme egy kis ízelítő műsorainkból és a fergeteges hangulatból 🙂